Europski dokumentacijski centar dio je informacijske mreže Europe Direct koju Europska komisija osniva u državama članicama Europske unije
Pravni fakultet
Sveučilišta u Zagrebu
31.1.2012..

Novi broj biltena EUROPA info

Objavljen je novi, siječanjski broj biltena EUROPA info u kojemu, u nekoliko već ustaljenih rubrika, možete saznati više o nedavnim događajima u odnosima Hrvatske i EU, novousvojenom zakonodavstvu i zakonodavnim inicijativama što ih je Europska komisija nedavno pokrenula, kao i o zanimljivim presudama Europskog suda u proteklom razdoblju. 

Također, u rubrici EU publikacije, studije, izvještaji izdvojili smo nekoliko novih publikacija koje su nam se učinile osobito zanimljivima pa se nadamo da će takve biti i vama. 

Na koncu, u rubrici Valja znati pročitajte više o novom online katalogu knjižnice Europskog suda koji će svima onima koji rade istraživanja u području europskog prava biti nesumnjivo od velike pomoći pri pronalaženju literature. Europski je sud nedavno objavio i posve nov pretraživač sudske prakse – vjerujemo kako će to pridonijeti lakšem i bržem pronalaženju potrebnih informacija u toj kategoriji.
 
Naši riječki kolege u veljači 2012. organiziraju znanstvenu konferenciju pod nazivom Nepoštene ugovorne odredbe: Europski standardi i hrvatska provedba o čemu više saznajte u rubrici Valja znati.
 
Na koncu, u ovom broju biltena EUROPA info čeka vas i tematski podlistak pod naslovom Financijske usluge u Europskoj uniji - tržišta kapitala.
 
Bilten EUROPA info br. 13 možete preuzeti na adresi:
http://euinfo.pravo.hr/userfiles/file/Europa%20info%2013-2012.pdf 
 

Sveučilište u Zagrebu
Pravni fakultet 
Trg maršala Tita 14/I, Zagreb
T: 01/ 45 64 309 ; 01/ 48 30 596
F: 01/ 45 64 030
E: dekanat@pravo.hr 
W: http://www.pravo.unizg.hr/

Knjižnica Pravnog fakulteta u Zagrebu
Europski dokumentacijski centar - EDC
Trg maršala Tita 14/I, Zagreb

T: 01/ 45 64 314

E: eu-info@pravo.hr

W: www.euinfo.pravo.hr

Copyright © 2011 - Informacijski centar za europsko pravo 'EU i' | Sva prava pridržana
Site by idoneus d.o.o.
Pretraga euinfo.pravo.hr: