Europski dokumentacijski centar dio je informacijske mreže Europe Direct koju Europska komisija osniva u državama članicama Europske unije
Pravni fakultet
Sveučilišta u Zagrebu

Pravne napomene

Svako korištenje stranice Europskog dokumentacijskog centra (EDC) podložno je niže navedenim uvjetima. 

Dokumenti objavljeni na ovom portalu smiju se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava. Stoga se sadržaj ne smije dalje kopirati, reproducirati ili na drugi način distribuirati bez izričitog pristanka Pravnog fakulteta u Zagrebu i Informacijskog centra za europsko pravo.

Europski dokumentacijski centar uložit će razuman napor kako bi se na navedenoj stranici našli točni i ažurni podaci, ali ne može biti odgovoran za njihovu točnost i potpunost. Svi korisnici koji pristupaju stranici http://euinfo.pravo.hr koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost.

Pravni fakultet u Zagrebu i Europski dokumentacijski centar neće biti odgovorni ni za kakve izravne, slučajne, posljedične, neizravne ili kaznene štete koje su nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja stranice http://euinfo.pravo.hr ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njegovu sadržaju.

Ova web stranica sadrži informacije treće strane i veze do drugih internetskih stranica nad kojima Pravni fakultet u Zagrebu i Europski dokumentacijski centar nemaju kontrolu. Kad god je to moguće, takve se informacije u skladu s time i označavaju. Pravni fakultet u Zagrebu i Europski dokumentacijski centar nisu odgovorni niti za točnost niti za bilo koji drugi aspekt takvih informacija i ne preuzimaju nikakvu odgovornost za takve informacije.

Pravni fakultet u Zagrebu i Europski dokumentacijski centar zadržavaju pravo izmjene sadržaja ove web stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovorni ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Pravni fakultet u Zagrebu i Europski dokumentacijski centar poštuju privatnost posjetitelja stranice EDC-a i prikupljat će samo osobne podatke kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa naših korisnika kad nam se isti dobrovoljno dostave. Te ćemo podatke koristiti kako bismo udovoljili pojedinačnim zahtjevima za informacijama te ćemo se oslanjati na te podatke kako bismo bolje razumjeli potrebe korisnika, a radi unaprjeđenja naših informacijskih proizvoda i usluga. U tom pogledu možemo koristiti te informacije kako bismo kontaktirali korisnike. Nećemo prodavati niti koristiti te podatke, niti ćemo prenositi te podatke trećoj strani bez pristanka korisnika.

Svaka promjena u politici privatnosti bit će objavljena na ovoj stranici.


Datum posljednje nadopune: 6. 5. 2014.

Sveučilište u Zagrebu
Pravni fakultet 
Trg maršala Tita 14/I, Zagreb
T: 01/ 45 64 309 ; 01/ 48 30 596
F: 01/ 45 64 030
E: dekanat@pravo.hr 
W: http://www.pravo.unizg.hr/

Knjižnica Pravnog fakulteta u Zagrebu
Europski dokumentacijski centar - EDC
Trg maršala Tita 14/I, Zagreb

T: 01/ 45 64 314

E: eu-info@pravo.hr

W: www.euinfo.pravo.hr

Copyright © 2011 - Informacijski centar za europsko pravo 'EU i' | Sva prava pridržana
Site by idoneus d.o.o.
Pretraga euinfo.pravo.hr: